Pavaje beton amprentat

pavaje beton amprentat

Beton Amprentat IBERSA

Betonul amprentat este accesibil tuturor, fiind în același timp și o alternativă frumoasă a pavelelor. Aceste pavaje din beton amprentat realizate de firma noastră de pavaje beton amprentat din Bucuresti care poate fi contactată la numărul de telefon 0764.190.729  își va menține caracterul său practic, însă în același timp va reuși să redea frumusețea materialelor naturale (cum ar fi piatra naturală sau rocile minerale).

 

Preturi Beton amprentat – Beton elicopterizat

Prețurile pavajelor din beton amprentat sunt extrem de competitive pe piață, fiind accesibile aproape oricui, având totodată și un timp de punere în practică extrem de rapid. Pentru persoanele care au o imaginație mai ridicată, nu există limite în modurile prin care poate alege imprimarea betonului amprentat. Vă puteți alege un model standard pe care să îl personalizați după gusturile pe care le aveți dumneavoastră, după discuții cu firma noastră din Bucuresti.

 

Beneficii Beton amprentat

Un alt mare avantaj al betonului amprentat pe care îl oferă firma noastră din Bucuresti îl reprezintă robustețea și soliditatea sa. În anumite situații, zonele cu beton amprentat pot fi foarte circulate, fiind extrem de expuse uzurii, parcările auto de exemplu. Pavajele de beton amprentat se tratează foarte bine cu coloranți ce au rol de întărire și ce conferă rezistență, obținându-se astfel culorile necesare precum și o rezistență dublă la abraziune și uzură față de betonul clasic. Așadar, betonul amprentat oferit de firma noastră din Bucuresti este extrem de util pentru orice zonă climatică. Pavajele mai sunt protejate și cu rășină ce oferă rezistență la mucegai, praf, alunecare, inghet și absorbție.

 
pavaje din beton amprentat

Beton Amprentat Romania

 

Cum pot comanda pavaje beton amprentat de la IBERSA?

Va doriti sa aduceti plus valoare curtii casei dumneavoastra? Contactati chiar acum expertii din cadrul IBERSA la numarul de telefon 0764.190.729 sau pe adresa de email betonpavaje@gmail.com urmand sa discutam detalii legate de proiectul dumneavoastra de pavaje beton amprentat.

APEL TELEFONIC: 0764.190.729
Deschide WhatsApp
WhatsApp
IBERSA ROMANIA
Buna,
Cum te putem ajuta?