Telefon: 0764.190.729   |   E-mail: betonpavaje@gmail.com

Program: Luni-Vineri: 08:00 - 20:00 / Sambata: 09:00 - 18:00
 

Despre noi

Beton Amprentat IBERSA

2In toti acesti ani am reusit sa atingem un inalt nivel de performanta, datorita unei puternice motivatii de a crea cele mai bune produse in domeniu. Acest lucru a fost posibil, datorita pasiunii angajatilor nostri care au experienta anilor munciti in
strainatate pe piata pardoselilor.

Acordam cea mai mare atentie incadrarii in termenele convenite pentru proiectul la care lucram. Intelegem foarte bine insemnatatea factorului timp, si ne coordonam activitatea cu cea mai mare exactitate, astfel dam clientilor nostri posibilitatea sa isi calculeze cu precizie resursele si sa nu inregistreze amanari sau intarzieri in activitatea lor.

Produsele folosite de noi sunt de ultima generatie si detinem o gama foarte larga de modele si de culori, ceea ce inseamna ca va putem oferii si un beton amprentat personalizat.

 

Beton Amprentat IBERSA – INCREDEREA FATA DE CLIENTI

Consideram ca increderea din partea clientilor este unul din factorii cei mai importanti care contribuie la bunul mers al afacerii noastre. Avantajele unei relatii sincere si corecte pe o astfel de baza sunt evidente, de aceea îi dam importanta maxima.
Raportul calitate/pret, rapiditatea executiei lucrarilor, gradul ridicat de finisaje, calitatea deosebita a materialelor utilizate sunt doar cateva dintre motivele care ar trebui sa va convinga sa alegeti o colaborare cu firma noastra.

 

Beton Amprentat IBERSA – ECHIPA NOASTRA

Echipa noastra este una tânara, cu o experienta de aproximativ 8 ani de zile, o experienta capatata în strainatate. Din 2009 suntem prezenti si pe piata din România, oferind servicii de pavaj cu Beton Amprentat si beton elicopterizat in toata tara.

 

montaj tapet beton amprentat pret pret Beton amprentat Beton amprentat panouri tip sandwich SIP creare site web
beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi traduceri autorizate Iasi avocat ploiesti
beton amprentat