Beton amprentat Constanta

Beton amprentat Constanta

  |   beton amprentat   |   No comment

Beton amprentat Constanta – accesibilitate si calitate

Beton amprentat Constanta Betonul amprentat este accesibil tuturor, fiind in acelasi timp si o alternativa frumoasa a pavelelor. Aceste pavaje din Beton amprentat Constanta realizate de firma noastra de pavaje din Constanta care poate fi contactata la numarul de telefon 0768.968.681 isi va mentine caracterul sau practic, insa in acelasi timp va reusi sa redea frumusetea materialelor naturale (cum ar fi piatra naturala sau rocile minerale)

 

Preturi Beton amprentat Constanta – Beton elicopterizat

Preturile pavajelor din Beton amprentat Constanta sunt extrem de competitive pe piata, fiind accesibile aproape oricui, având totodata si un timp de punere in practica extrem de rapid. Pentru persoanele care au o imaginatie mai ridicata, nu exista limite in modurile prin care poate alege imprimarea betonului amprentat. Va puteti alege un model standard pe care sa il personalizati dupa gusturile pe care le aveti dumneavoastra, dupa discutii cu firma noastra din Constanta.

 

Beneficii Beton amprentat Constanta

Un alt mare avantaj al betonului amprentat pe care il ofera firma noastra din Constanta il reprezinta robustetea si soliditatea sa. in anumite situatii, zonele cu Beton amprentat Constanta pot fi foarte circulate, fiind extrem de expuse uzurii, parcarile auto de exemplu. Pavajele de Beton amprentat se trateaza foarte bine cu coloranti ce au rol de intarire si ce confera rezistenta, obtinându-se astfel culorile necesare precum si o rezistenta dubla la abraziune si uzura fata de betonul clasic. Asadar, betonul amprentat oferit de firma noastra din Constanta este extrem de util pentru orice zona climatica. Pavajele mai sunt protejate si cu rasina ce ofera rezistenta la mucegai, praf, alunecare si absorbtie.

Beton amprentat Constanta: In tehnologia betonului amprentat conteaza foarte mult compozitia betonului utilizat. Betonul amprentat se face de obicei colorat, dupa cerintele clientului. Culoare se impregneaza in beton dupa ce este nivelat pentru ca aceasta sa poata fi absorbita, si sa dureze peste timp.

Pavajul de Beton amprentat utilizeaza ca materie prima o masa proaspata de beton cu o inaltime de 8-10 cm aplicata pe o suprafata pregatita in prealabil. Dupa intinderea si nivelarea betonului se obtine o suprafata apta pentru aplicarea colorantului intaritor si trecerea la amprentare cu ajutorul matritelor speciale Beton amprentat.

Colorantul intaritor compus din minerale si pigmenti va permite obtinerea texturii ideale ale fiecarui model, conferindu-i o rezistenta ridicata la uzura .

 

Servicii profesionale de beton amprentat

Beton amprentat Constanta: Va oferim servicii de pavaj exterior / interior prin tehnologia betonului amprentat (pavaje, alei, etc.). Betonul amprentat este o solutie perfecta in amenajarea centrelor comerciale, benzinariilor, parcurilor, parcarilor, gradinilor, curtilor, garajelor el se poate folosi si pentru amenajarea zonelor inguste de asemenea.
In Romania betonul amprentat se aplica de peste 15 ani dar in momentul actual a atins cel mai mare nivel de dezvoltatre datorita amplificarii gamei de culori si modele care permit alaturi de aditivi si rasina un sistem pavimentos durabil, agreabil si rezistent.

Diferentele intre pavajul clasic si betonul amprentat vin in primul rand din modul de aplicare: pavajul este aplicat dala cu dala, in timp ce aspectul de pavaj al betonului amprentat este dat de utilizarea matritelor si a culorilor

 

Avantaje si dezavantajele betonului amprentat

Pavajul din Beton amprentat are urmatoarele avantaje si dezavantaje : se aplica rapid, nu apar spatii intre dale (nu aveti probleme cu buruienile sau cu infiltrarea apei), textura si culoarea pot fi personalizate, in cazul in care se doreste spargerea pavajului betonul spart nu mai poate fi refolosit.

Pavajul simplu are urmatoarele dezavantaje si avantaje: fiecare dala poate fi remontata (acesta e singurul avantaj al pavajului clasic in fata betonului amprentat), apar spatii intre dale, setul de culori si texturi este limitat, durata de aplicare este mai lunga fata de aplicarea betonului amprentat.

 

Acoperire nationala:

 

Cum pot comanda serviciile de beton amprentat Constanta?

Pentru a efectua o comanda de beton amprentat in Constanta va rugam sa ne contactati telefonic la 0764.190.729 sau prin e-mail la adresa betonpavaje@gmail.com urmand sa primiti imediat cotatia de pret si disponibilitatea echipei IBERSA – beton amprentat Constanta.

APEL TELEFONIC: 0764.190.729
Deschide WhatsApp
WhatsApp
IBERSA ROMANIA
Buna,
Cum te putem ajuta?